Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Seitsemän - Special Edition

Seven 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Seit­semän kuu­luu edel­leen oh­jaa­jan­sa Da­vid Finc­he­rin mes­ta­ri­teok­siin.

Seit­semän kuu­luu edel­leen oh­jaa­jan­sa Da­vid Finc­he­rin mes­ta­ri­teok­siin. Va­kaa kon­ka­ri (Mor­gan Free­man) ja nuo­ri kuu­ma­kal­le (B­rad Pitt) tut­ki­vat eri­koi­sia sar­ja­mur­hia, jot­ka to­teu­tu­vat loo­gi­ses­ti seit­semän kuo­le­man­syn­nin mu­kai­ses­ti.
Jän­ni­tys ke­hit­tyy ki­ris­tyen ja kirs­kah­del­len täy­del­li­seen lop­pu­koh­tauk­seen saak­ka. Tästä on la­ji­tyy­pissä ai­ka han­ka­la pan­na pa­rem­mak­si, oli sit­ten ka­te­go­ria­na tril­le­ri tai kau­hun ta­pai­lu.

Kuva & ääni

David Fincherin toisen mestariteoksen Fight Clubin tapaan toteutettu paketti, jota ilman keräilijän kokoelma on vääjäämättä vaillinainen. Tätä voi kutsua täydelliseksi DVD-tuotteeksi. Kaksi DVD9-levyä. Itse elokuvaa on miksattu uudelleen poikkeuksellisen paljon siihen nähden, että kyse on näin tuoreesta tuotteesta. Aiemmin julkaistu versio onkin yksi pahamaineisimmista: rakeinen kuva, flipperi ja vain kahdeksan kohtausta. Uusi versio jakautuu peräti 37 kappaleeseen.

Ekstrat

DVD autorisoitiin suoraan alkuperäisestä filminegatiivista ja sen huomaa. Vaikka elokuva tapahtuu paljolti sateessa, pimeässä ja hämärässä, detaljit toistuvat uskollisesti. Sävyjä löytyy eriasteisesta harmaasta täysin mustaan.Myös ääni on miksattu uudestaan. Säveltäjä Howard Shoren painostavat sävyt pääsevät oikeuksiinsa, kun matalinta bassoa on jykevöitetty. Varsinkin DTS-raidalla sen huomaa. Dolbykaan ei ole huono, vain aavistuksen heiveröisempi. Ääniraidan päätehtävä on välittää ahdistavaa tunnelmaa, eikä tukea äkillistä toimintaa. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: David Fincher
Pääosissa: Morgan Freeman Brad Pitt
Tarina: Andrew Kevin Walker
Kuvaus: Darius Khondji
Musiikki: Howard Shore

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy