Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Sweet November

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kea­nu Ree­ves ural­leen us­kou­tu­nee­na mai­nos­mie­henä op­pii Char­li­ze The­ro­nin joh­dol­la en­simmäistä ker­taa ir­rot­te­le­maan ja ar­vos­ta­maan elämän pie­niä, mut­ta to­del­la tär­keitä asioi­ta.

Kea­nu Ree­ves ural­leen us­kou­tu­nee­na mai­nos­mie­henä op­pii Char­li­ze The­ro­nin joh­dol­la en­simmäistä ker­taa ir­rot­te­le­maan ja ar­vos­ta­maan elämän pie­niä, mut­ta to­del­la tär­keitä asioi­ta. Alus­sa kat­so­ja on Ree­ve­sin lail­la pi­hal­la, kun tun­te­ma­ton kau­no­tar pus­kee pääl­le kuin lah­kee­seen miel­ty­nyt kul­ku­koi­ra. Kaik­ki kui­ten­kin sel­viää myö­hem­min.
Ta­ri­nal­taan lo­pul­ta hie­man ohut, jos­kin val­ta­vir­ras­ta eduk­seen poik­kea­va rak­kaus­ta­ri­na, jo­ka tuo mo­nel­la ta­paa mie­leen Ca­ge/­Ryan -e­lo­ku­van En­kel­ten kau­pun­ki. Al­ly Mac­Bea­lin Ric­hard Fish, alias Greg Ger­mann, veis­te­lee ko­ke­muk­ses­ta Ree­ve­sin selkä­ran­gat­to­ma­na ja nai­siin­me­nevänä työ­pa­ri­na. Mel Gib­so­nin Pat­rio­tin ra­kuu­na­na muis­tiin syö­py­nyt Ja­son Isaacs sen si­jaan vaa­tii The­ro­nin us­kot­tu­na pientä to­tut­te­lua.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, rauhallinen kuva niin valoisissa kuin pimeissäkin kohtauksissa. Dialogipainotteinen ääniraita on niin ikään korkealaatuinen ja vähäeleinen. Ekstroissa traileri, dokumentti ja faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy