Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Amazing Spider-Man 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 142 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051160329772

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hä­mik­sen uu­sien seik­kai­lu­jen toi­nen osa ruu­vaa kie­len sy­vemmäl­le pos­keen ja an­tau­tuu täy­sin rin­noin hu­pi­hen­ki­seen pa­his­jah­tiin.

Hä­mik­sen uu­sien seik­kai­lu­jen toi­nen osa ruu­vaa kie­len sy­vemmäl­le pos­keen ja an­tau­tuu täy­sin rin­noin hu­pi­hen­ki­seen pa­his­jah­tiin. Aiem­paa koo­mi­sem­man ot­teen myötä syn­kis­te­ly jää nyt vähäl­le, mut­ta Hä­mik­sen ja Gwe­nin ro­mans­si to­ki upo­te­taan jää­ve­teen he­ti elo­ku­van aluk­si.
Hä­mis-sar­ja­ku­vien hen­keen il­mei­ses­ti kuu­luu roh­kea — pai­koin suo­ras­taan il­ki­ku­ri­nen — ko­kei­lu­hen­ki­syys, jo­ka heittää san­ka­rin mil­loin minkä­kin­lai­sen ih­mis­ko­keen koe­ka­nii­nik­si tui­jot­ta­mat­ta liian or­jal­li­ses­ti ta­ri­nan jat­ku­vuut­ta. Tätä kir­ja­vien vas­tus­ten, vaih­tu­vien ih­mis­suh­tei­den ja jo­pa ris­teä­vien iden­ti­teet­tien verk­koa vas­ten ei lie­ne ol­len­kaan omi­tuis­ta, että mies pai­nii yhä tässä­kin elo­ku­vas­sa oman mu­ta­toi­tu­van syn­ty­ta­ri­nan­sa kans­sa. It­se­tar­koi­tuk­sel­li­sen on/off-hen­ki­nen ro­mans­si Gwe­nin kans­sa al­kaa nyt mais­tua ai­ka pan­nu­ka­kul­ta, mut­ta ke­peä­mie­li­sen draa­man ja toi­min­nan yh­dis­telmä toi­mii sil­ti unoh­det­ta­van viih­dyttäväs­ti. Va­ka­vas­ti tätä ei ole tar­koi­tus ot­taa kuin yh­den koh­tauk­sen ver­ran.
E­lo­ku­va on jul­kais­tu myös 3D-ver­sio­na ja App­len Ma­gic co­ve­rin mie­leen­tuo­va­na mag­neet­ti­seen ko­te­loon pa­ke­toi­tu­na eri­kois­pai­nok­se­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva on vakaa, luonteva ja miellyttävän joskaan ei ehdottoman terävä. Ääniraita ei aivan pääse edellisosan lentoon, mutta polkee kuitenkin kivasti vauhtia tapahtumiin. Ekstroissa käsikirjoittajien ja tuottajien kommenttiraita, mainio 9-osainen making of -dokumentti (104 min.), poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein (23 min.), katsaus musiikkiin ohjaajan kanssa (8 min.) ja Alicia keysin musiikkivideo. (IJ)
07/09/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy