Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hurja joukko – kahden levyn erikoisjulkaisu

The Wild Bunch Director’s Cut 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 201812EAN: 7321944705930

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Par­hai­siin elo­ku­viin liit­tyy oma­koh­tai­sia, usein hu­vit­ta­via ko­ke­muk­sia.

Par­hai­siin elo­ku­viin liit­tyy oma­koh­tai­sia, usein hu­vit­ta­via ko­ke­muk­sia. Hur­ja jouk­ko oli jäl­leen sen mo­net­ta­ko ker­taa teat­te­ri­le­vi­tyk­sessä jos­kus 1970-lu­vun lo­pul­la, ja saim­me pi­lat­tua ko­ko elo­ku­van ystävältäm­me Pert­ti Man­ki­lal­ta, kun hän ereh­tyi ky­symään, on­ko se to­siaan niin hur­ja. Avu­lias neu­vo oli, et­tei se ai­na­kaan liian hur­ja ole, jos ei hau­li­kol­la kah­tia am­mut­tua mum­moa säikähdä. Pe­ra odot­ti sitä mum­moa ko­ko kah­den ja puo­len tun­nin ajan.
It­se ek­sis­ten­tiaa­li­ses­sa elo­ku­vas­sa ei ole mitään lap­sel­lis­ta, vaik­ka Pec­kin­pah ku­vaa ra­ja­ti­laa. Vil­li län­si on li­ki ei­listä ja en­simmäi­nen maail­man­so­ta häämöttää. Puo­liau­to­maat­ti­set ne­li­vi­to­set ovat jo käytössä. Sil­ti ros­vo­jouk­ko yrittää sin­ni­tellä omien kun­niakä­si­tys­tensä va­ras­sa, vaik­ka en­ti­nen kump­pa­ni on jou­tu­nut vaih­ta­maan puol­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Tuskin millekään elokuvalle on pan&scan tehnyt enemmän hallaa kuin tälle. Vanhoissa VHS-kaseteissa kuvan oikeassa reunassa näkyvä haulikon suuliekki ja vasemmassa vilahtavat bootsit ovat vaihtuneet kokonaiseen, hyvin laajaan kuva-alaan. Ohjaajan version kuva näyttää tarkalta, eikä huomauttamista tämän ikäluokan filmille ole muuta kuin kuvakohina. Tyylikäs levitys 5.1:ksi kruunaa paketin, ja alkuperäisen mononkin voi valita. Kahdella levyllä: ekstroissa tutkijoiden kommenttiraita, viisi Peckinpah-traileria, 83+33+24 min. dokumentit sekä yhdeksän minuuttia poistettuja kohtauksia. Yksi kaikkien aikojen DVD-laitoksista. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy