Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kon-Tiki

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194060137

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Jos nor­ja­lais­po­jan ni­mek­si an­ne­taan Thor, se luo pai­nei­ta.

Jos nor­ja­lais­po­jan ni­mek­si an­ne­taan Thor, se luo pai­nei­ta. Ai­na­kin yk­si pik­ku-T­hor kes­ti odo­tuk­set, ja to­dis­ti tie­de­mie­hek­si har­vi­nai­sel­la ta­val­la käytännössä, omal­la pur­jeh­duk­sel­laan, teo­rian to­dek­si. Po­ly­ne­sia­lai­set oli­vat to­siaan muut­ta­neet tu­han­sia vuo­sia sit­ten Etelä-A­me­ri­kas­ta suu­ren me­ren yli.
En ole näh­nyt Thor Heyer­dah­lin al­ku­peräistä Os­car-pal­kit­tua do­ku­ment­tie­lo­ku­vaa, mut­ta luu­len­pa pal­jon jul­ki­suut­ta saa­neen tuo­reen draa­mae­lo­ku­van jäävän sil­le toi­sek­si. Elo­ku­va on to­teu­tet­tu am­mat­ti­tai­toi­ses­ti, mut­ta tah­to­mat­taan se kär­sii mo­ni­nais­ten me­rie­lo­ku­vien va­kiod­raa­mas­ta. On pal­jon hai­ta, ui­ma­tai­dot­to­muut­ta, myrs­kyjä ja pe­tol­li­sia ka­re­ja. Sitä vas­toin mies­ten vä­li­nen psy­ko­lo­gi­nen yh­teys jää yk­sioi­koi­sek­si.
Tun­nel­ma on jol­ti­sen­kin muo­vi­nen, eikä ajan­ku­vaa ja tun­nel­maa saa­da oi­kein luo­tua. Hui­kea mat­ka al­koi vain kol­me vuot­ta toi­sen maail­man­so­dan jäl­keen. Oi­keaa hen­keä ei oi­kein ta­voi­te­ta, vaik­ka trik­ku­ku­vaa ja ai­kan­sa til­pehöö­riä käy­tetään­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva tekee oikeutta Tyynen valtameren laajoille näkymille. Ääniraita toimii tilassa, jota luodaan meren äänillä. Ei ekstroja. (PS)
08/11/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy