Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Mist – usva – Two Disc Collector’s Edition

The Mist 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206468 EAN: 6416548485317

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kir­jai­li­ja St­pe­hen King on mes­ta­ri ku­vaa­maan ih­mis­ryh­mien toi­min­taa krii­si­ti­lan­teis­ta.

Kir­jai­li­ja St­pe­hen King on mes­ta­ri ku­vaa­maan ih­mis­ryh­mien toi­min­taa krii­si­ti­lan­teis­ta. Jyvät eroa­vat aka­nois­ta. Kin­gimäi­nen keit­tiöp­sy­ko­lo­gi­soin­ti on kui­ten­kin kär­si­nyt inf­laa­tios­ta, kun kir­jo­ja on tul­lut kym­me­nin järkä­lein ja huo­no­ja fil­ma­ti­soin­te­ja yhtä pal­jon. Laa­tuoh­jaa­ja­na Frank Da­ra­bont to­ki hä­tyyt­te­lee neljän täh­den ra­ja­pyyk­kiä ja me­nee lo­pul­ta yli­kin.
E­lo­ku­va­ju­lis­tei­den te­kijä (T­ho­mas Ja­ne) jou­tuu poi­kan­sa kans­sa louk­kuun su­per­mar­ket­tiin, kun ou­to ja äk­kiä tap­pa­vak­si osoit­tau­tu­va su­mu yllättää pik­ku­kau­pun­gin. Ryhmä jou­tuu ha­jal­le kiih­kous­ko­vais­ten ja prag­maa­tik­ko­jen teh­dessä omia pää­tel­miään, mitä pitäi­si tehdä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kahdella levyllä. Katsoja voi valita myös mustavalkoisen version, mikä lisää 1950-luvun klassikoista tuttua patinaa. Pidin kuitenkin värillisestä teatteriversiosta enemmän. Ekstroissa 96 min. dokumentteja, kommenttiraita, 8 poistettua kohtausta (14 min.) sekä 12 min. ohjaajan ja Stephen Kingin välinen keskustelu. (PS)
22/01/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy