Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Blade Runner 2049 - 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 164 minuuttia
Julkaisija: Walt DisneyKuva:
MVC 3D 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Walt Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­la­de Run­ne­rin lu­kuis­ten eri leik­kaus­ten jäl­keen vuo­ros­sa on 35 vuo­den jäl­keen en­simmäi­nen jat­ko-o­sa.

B­la­de Run­ne­rin lu­kuis­ten eri leik­kaus­ten jäl­keen vuo­ros­sa on 35 vuo­den jäl­keen en­simmäi­nen jat­ko-o­sa. Maail­ma on mars­si­nut eteenpäin, mut­ta ei niin har­pa­ten et­teikö miljöötä tun­nis­ta tu­tuk­si. Rep­li­kant­tien jah­ti on yhä us­kot­tu bla­de­run­ne­reil­le, joi­den uut­ta su­ku­pol­vea edus­taa K (Ryan Gos­ling). Edel­li­so­san san­ka­ri Dec­kard (Har­ri­son Ford) puo­les­taan on ka­don­nut maan al­le.
Kuo­sil­taan kou­kut­ta­va ja ta­ri­nal­taan ve­toa­va tril­le­ri ajau­tuu lop­puaan koh­den yhä uni­sem­mil­le lin­joil­le pääo­san­sa teh­dessä tar­vit­ta­via jal­katöitä ar­voi­tuk­sen rat­ko­mi­sek­si. Kei­tos mais­tuu lo­pul­ta sekä gen­ressään että pe­rintö­lin­jas­saan tu­tul­ta, mut­ta ei uu­del­leenläm­mi­te­tyltä. Pas­se­li sci­fi-seik­kai­lu.

Kuva & ääni

Jälkikäteen luotu 3D-kuva on valoisissa otoksissa erittäin hyvä. Hahmot ottavat uskottavasti tilansa ja syvyysvaikutelma on miellyttävä. Elokuvan tummemmat otokset jäävät sitä vastoin hieman vaatimattomiksi, näin erityisesti alun kotikäynnillä. 3D-tulkinta ei lisää merkittävästi elokuvan antiin, mutta tarinan ränsistyneen futuristinen maailma avautuu tilaan sen verran nautinnollisesti, että elokuvan katsoo mielellään uudelleen. Ääniraita on nyt taltioitu perinteisessä Dolby Digital -muodossa.

Ekstrat

Boksi sisältää sekä elokuvan 3D- että HD-versiot omilla levyillään. Jälkimmäisen levyn ekstroissa hyvä kooste maailman luomisesta (22 min.), kolme prologiksi tarkoitettua lyhytelokuvaa ohjaajan alustuksin (28 min.) ja kooste elokuvasta (11 min.). (IJ)
21/03/2018
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy