Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Batman Lepakkomies - Holy Special Edition

Batman 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 74762EAN: 6438044085556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vielä 1970-­lu­vul­la kaik­ki ul­ko­mai­nen oli Suo­mes­sa hie­noa, naii­viu­teen saak­ka.

Vielä 1970-lu­vul­la kaik­ki ul­ko­mai­nen oli Suo­mes­sa hie­noa, naii­viu­teen saak­ka. Scor­se­sen newyor­ki­lai­nen tak­si­kus­ki tun­tui coo­lil­ta, vaik­ka hän oli ame­rik­ka­lais­ten sil­min pah­nan­poh­jim­mai­nen. Edel­li­sen vuo­si­kym­me­nen lap­set suo­ras­taan imivät Bat­ma­nia tv:stä pe­rin­tei­senä seik­kai­lu­san­ka­ri­na, vaik­ka jo al­ku­peräi­nen Bob Ka­nen 1940-lu­vun sar­ja­ku­va oli piir­ret­ty kie­li syvällä pos­kes­sa.
Tv-sar­ja me­ni vielä­kin pi­demmäl­le lap­se­no­mai­ses­sa camp-huu­mo­ris­saan, jo­ka ei ole juu­ri­kaan van­hen­tu­nut. Elo­ku­va­ver­sio teh­tiin jo suo­si­tun sar­jan poh­jal­ta, ja poik­ke­si siitä eduk­seen vä­ri­ku­val­laan, useam­pi­ne le­pak­koa­jo­neu­voi­neen ja hie­noi­ne kon­ni­neen: viik­sensä huo­nos­ti smin­kin al­le kät­ke­nyt Ce­sar Ro­me­ro Jo­ke­ri­na, Bur­gess Me­re­dith pir­teänä Ping­vii­ninä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, tarkka ja komea kuva. Selkeä ääniraita. Ekstroissa pääosakaksikon kommenttiraita, 16+5 min. dokumentit, kaksi kuvagalleriaa, tiiseri ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy