Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

8 päivää ensi-iltaan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.70
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: A-51318EAN: 6438044161755

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­niik­ki­koh­tauk­sis­ta kär­sivä kuis­kaa­ja Vil­ma jou­tuu ot­ta­maan pääo­san Ro­meos­sa ja Ju­lias­sa, eikä seit­tejään pu­no­va nei­ti Mac­beth mei­naa py­sy na­hois­saan.

Pa­niik­ki­koh­tauk­sis­ta kär­sivä kuis­kaa­ja Vil­ma (herkkä ja ai­to Lau­ra Birn) jou­tuu ot­ta­maan pääo­san Ro­meos­sa ja Ju­lias­sa, eikä seit­tejään pu­no­va nei­ti Mac­beth (te­ho­kas ja pa­ha Ii­na Kuus­to­nen) mei­naa py­sy na­hois­saan. Ro­meo (it­seään taas pa­ro­dioi­va Mik­ko Lep­pi­lam­pi) puo­les­taan ra­kas­tuu oi­keas­ti. Pert­tu Lepän ro­mant­ti­nen ko­me­dia ta­pai­lee rak­kaus­ta­ri­noi­den kli­seitä, mut­ta pyr­kii oma­peräi­seen tun­nel­maan, jo­ta höys­tetään fan­ta­sia-ai­heil­la.
Mikä on lop­pu­tu­los? Ei tämä ole Lepän edel­lis­ten oh­jaus­ten ve­roi­nen ko­ke­mus, mut­ta kaik­ki tyyn­ni viih­dyttävä. Näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set pe­las­ta­vat pal­jon. Muu­ta­mat koh­tauk­sis­ta jo­pa ta­voit­ta­vat herk­kiä ja ai­to­ja sä­vyjä. Eikä Sha­kes­pea­re­kaan su­ju pe­rin huo­nos­ti.

Kuva & ääni

Keskitason kuva ei juuri hurmaa silmää. Ääniraita toimii vielä huonommin. Tämä on kotimainen elokuva, johon täytyy panna tekstitys päälle näyttelijöiden epäselvän artikuloinnin ja heikon äänisuunnittelun takia. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, kuvagalleria, musiikkivideo, tiiseri ja traileri.

Ekstrat

(PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy