Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blast from the Past

Vihdoinkin pihalla 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Sandrew Kuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ren­ny Har­li­nin tuot­ta­ma ko­me­dia Ada­mis­ta, jo­ka on viettä­nyt ko­ko nuo­ruu­ten­sa vink­sah­ta­neen isänsä neuk­ku­jen ydi­na­seis­kun va­ral­le ra­ken­ta­mas­sa pom­mi­suo­jas­sa.

Ren­ny Har­li­nin tuot­ta­ma ko­me­dia Ada­mis­ta (B­ren­dan Fra­ser), jo­ka on viettä­nyt ko­ko nuo­ruu­ten­sa vink­sah­ta­neen isänsä (Ch­ris­top­her Wal­ken) neuk­ku­jen ydi­na­seis­kun va­ral­le ra­ken­ta­mas­sa pom­mi­suo­jas­sa. 35 vuo­den iässä hän vih­doin us­kal­tau­tuu maan­pin­nal­le et­simään elin­tar­vik­kei­ta ja — kuin­kas muu­ten — vai­moa it­sel­leen. So­pi­va eh­do­kas löy­tyy­kin pian, mut­ta en­nen kuin Adam pää­see kan­ta­maan Ee­van (A­li­cia Sil­vers­to­ne) luo­laan­sa, hä­nen täy­tyy käydä lä­pi ta­va­no­mai­set hol­lywood­mai­set pa­rit­te­lu­ri­tuaa­lit. Roo­lei­hin­sa hy­vin so­pi­vat näyt­te­lijät ja vir­kistävän omi­tui­nen lähtöa­se­tel­ma te­kevät elo­ku­vas­ta ää­rimmäi­sen nau­tit­ta­van ko­ko­nai­suu­den. Ta­ri­nan kään­teet, ja huu­mo­ri­kin toi­si­naan, sor­tu­vat kaa­van­kan­kei­siin rat­kai­sui­hin, mut­ta suu­rim­mak­si osak­si elo­ku­va on var­sin hyvässä ve­dos­sa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy