Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Deadwood - kausi 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 618 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040793

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­jan toi­nen kau­si pitää en­simmäi­sen kau­den in­ten­si­tee­tin yllä jat­kaes­saan kie­mu­rai­sel­la tiellään koh­ti si­vis­ty­nyttä ai­ka­kaut­ta.

Sar­jan toi­nen kau­si pitää en­simmäi­sen kau­den in­ten­si­tee­tin yllä jat­kaes­saan kie­mu­rai­sel­la tiellään koh­ti si­vis­ty­nyttä ai­ka­kaut­ta. Pie­net ja suu­ret kärhämät ovat edel­leen ar­kipäivää lain­suo­jat­to­mas­sa kylässä, eikä viat­to­ma­na tun­nu py­syvän kuin kylän ai­noat pik­ku­lap­set. Jos kouk­ku pu­ri en­simmäi­sellä kau­del­la ei ole ole­mas­sa mitään syytä minkä ta­kia se pitäi­si repäistä ir­ti tässä vai­hees­sa.
Bok­si sisältää kaik­ki 12 toi­sen kau­den jak­soa kol­mel­la le­vyllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Audiovisuaalisesti anti on samaa korkeaa tasoa kuin edelliskaudella, mutta harmillisesti huulisynkka on nyt ikävästi pielessä. Kuva jää havaittavasti jälkeen äänestä, minkä voi onneksi korjata säätämällä kuvan ja äänen synkkaa vahvistimen asetuksista noin 200 millisekunnilla. Ilman tätä asetustakin sarjaa voi ehkä katsoa, mutta se vaatii katseen keskittymistä muualle kuin kasvoille. Tekstityksessä esiintyy yhä samoja n-kirjaimia ja r-kirjaimilla sekoittava virhe kuin edelliskaudellakin, mutta nyt aiempaa harvemmin. Ekstraton. (IJ)
07/01/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy