Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cat Run

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 269479EAN: 5050582864045

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Paz Vega on tyttö pakosalla
Paz Vega on tyttö pakosalla
Alphonso McCauley on hyvässä vauhdissa hienoisesti epäkorrektien letkautustensa kanssa
Alphonso McCauley on hyvässä vauhdissa hienoisesti epäkorrektien letkautustensa kanssa
Paz Vega
Paz Vega
Paz Vega ja Christopher McDonald
Paz Vega ja Christopher McDonald
Paz Vega
Paz Vega
Janet McTeer ja Karel Roden
Janet McTeer ja Karel Roden

Elokuva

Kie­li­pos­kes­sa teh­ty toi­min­ta­ko­me­dia seu­ra­lais­nai­ses­ta, jo­ka jou­tuu kar­ku­sal­le kun Yh­dys­val­tain puo­lus­tus­mi­nis­te­ri ku­ris­taa sek­si­part­ne­rin­sa ma­fian il­lan­vie­tos­sa Mon­te­neg­ros­sa.

Kie­li­pos­kes­sa teh­ty toi­min­ta­ko­me­dia seu­ra­lais­nai­ses­ta (Paz Ve­ga), jo­ka jou­tuu kar­ku­sal­le kun Yh­dys­val­tain puo­lus­tus­mi­nis­te­ri ku­ris­taa sek­si­part­ne­rin­sa ma­fian il­lan­vie­tos­sa Mon­te­neg­ros­sa. Kak­si aloit­te­le­vaa yk­si­tyi­set­sivää ha­luai­si­vat kum­pi­kin löytää nai­sen, jo­ten mik­sei sit­ten vaik­ka tämän kun mui­ta­kaan tar­jok­kai­ta ei koh­dal­le ole osu­nut. Dek­ka­roin­nin tai­dot ovat pa­ri­val­ja­kol­la vielä ke­hi­ty­sas­teel­la, mut­ta eipä sillä tämän ä­lyttö­myy­den jär­kei­lyn kan­nal­ta ole mitään mer­ki­tystä.
Ser­bias­sa ja Mon­te­neg­ros­sa ku­va­tu elo­ku­va näyttää täy­si­ve­ri­seltä elo­ku­val­ta ja sa­nai­lu on al­ku­peräis­kie­lellä pik­ku­tuh­mas­sa epä­kor­rek­tiu­des­saan pai­koin hu­pai­saa, mut­ta ta­ri­nas­ta tai näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sis­ta ei voi pu­hua. Pal­jas­ta pin­taa on to­ki tar­jol­la näi­den puut­tei­den peittä­mi­sek­si ja ka­pi­na­hen­gen lien­nyttä­mi­sek­si. Lo­pul­ta viois­taan huo­li­mat­ta tämä on ihail­ta­van re­hel­li­nen B-e­lo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Osittain RED:illä kuvattu elokuva näyttää muutamaa kertaluokkaa kastiaan kalliimmalta elokuvalta. Englanninkielinen ääniraita on teknisesti moitteeton, mutta harmillisesti musiikkiraita osoittaa elonmerkkejä vasta lopputekstien aikana. Ekstroissa ohjaajan ja tuottajan yllättävän hyvä projektia rennosti avaava kommenttiraita, sarja poistettuja kohtuksia (15 min.) ja hehkuttava making of -kooste (15 min.). (IJ)
06/01/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy