Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Huominen ei koskaan kuole - Special Edition

Tomorrow Never Dies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­net hauk­ku­vat tätä yh­dek­si huo­noim­mis­ta sar­jas­sa.

Mo­net hauk­ku­vat tätä yh­dek­si huo­noim­mis­ta sar­jas­sa. Toi­set taas pitävät, kos­ka ei ole ko­vin tyy­pil­li­nen 007.
Suu­rin vi­ka on siinä, että maail­man­tur­mio­ta ha­vit­te­le­van me­dia­mo­gu­lin roo­li on vai­kea Jo­nat­han Pry­cel­le. Hä­nestä tu­lee ko­ko ajan mie­leen Ter­ry Gil­lia­min Bra­zi­lin sur­ki­mus, sik­si mie­leen­pai­nu­va tämä roo­li oli.

Kuva, ääni & ekstrat

R1-Special Edition sai aiemmin täydet tähdet audiosta ja kuvasta. Vaatimukset ovat kuitenkin vuosien kuluessa kasvaneet. Kuva on R1:ssä hieman pehmeä. Euroopan versio on resoluutioltaan selvästi parempi. Leikkaamaton. Erinomaiset bonukset: 43 min. dokumentti, säveltäjä David Arnoldin 3 min. haastattelu, Bondin varuste-esittelyä, ohjaajan ja tuottajan erilliset kommenttiraidat, puhdas musiikkiraita, toimintakohtausten storyboardien vertailua filmiin, Sheryl Crown musiikkivideo, 12 sivun trivialehdykkä ja kaksi traileria. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Roger Spottiswoode
Pääosissa: Pierce Brosnan
Tarina: Ian Fleming Bruce Feirstein
Kuvaus: Robert Elswit
Musiikki: David Arnold

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy