Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Killing Season

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140579653

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

On­pa kum­ma, et­tei suo­men­net­tu ni­mi kel­van­nut: riis­ta-ai­ka tai metsäs­tys­kau­si oli­si so­pi­nut hy­vin.

On­pa kum­ma, et­tei suo­men­net­tu ni­mi kel­van­nut: riis­ta-ai­ka tai metsäs­tys­kau­si oli­si so­pi­nut hy­vin. Ta­ri­na on ta­val­laan päi­vi­tys John Boor­ma­nin Kah­den mie­hen hel­ve­tistä (1968) sillä ero­tuk­sel­la, et­tei se lii­ty toi­seen maail­man­so­taan, vaan Bal­ka­nin krii­siin 1995. Kak­si so­ta­ri­kol­lis­ta koh­taa Ap­pa­lak­kien vuo­ris­tos­sa.
Ro­bert De Ni­ro on us­kot­ta­va evp-e­vers­tinä, mut­ta John Tra­vol­ta ser­bi on­nis­tuu yhtä hy­vin kuin Terl-p­sych­lo­na L. Ron Hub­bar­din höpö­tyk­siin pe­rus­tu­vas­sa Tais­te­lu­kenttä maa –­kalk­ku­nas­sa (2000). Se on kui­ten­kin hyvä puo­li, et­tei vä­ki­val­tai­nen elo­ku­va pää­ty kli­seemäi­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 2 min. dokumentti. (PS)
31/12/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy