Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sports Movie - Unrated

The Comebacks 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 206847EAN: 6438044162752

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ur­hei­lue­lo­ku­vien sar­ja­pa­ro­dia kont­taa es­te­juok­su­ra­taa va­roen ko­laut­ta­mas­ta päätään alim­paan­kaan ri­maan ja nään­tyy kauan en­nen maa­li­suo­raa.

Ur­hei­lue­lo­ku­vien sar­ja­pa­ro­dia kont­taa es­te­juok­su­ra­taa va­roen ko­laut­ta­mas­ta päätään alim­paan­kaan ri­maan ja nään­tyy kauan en­nen maa­li­suo­raa. Luu­se­ri­val­men­ta­ja yrittää pa­tis­taa neh­verö­po­ruk­kaa fu­tis­mes­ta­ruu­teen gay-ai­kuis­viih­teestä ja muis­ta ur­hei­lu­lef­fois­ta poi­mi­min­sa nik­sein. Ta­ka­kan­nes­sa elo­ku­van mai­ni­taan ole­van un­ra­ted-ver­sio, mut­ta tästä huo­li­mat­ta me­no on kai­kin­puo­lin kilt­tiä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on paahtunut ja paikoin pehmeä, mutta pääosin jälki on asiallisen tarkkaa ja levollista. Toimivan simppeli ääniraita. Ekstroissa lattea, kieliposkessa väsätty tekijöiden kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (13 min.) ja sarja koosteita (18 min.). (IJ)
06/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy