Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Pelon hetket

The Vanishing 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Miltä tun­tuu, kun ei tiedä.

Miltä tun­tuu, kun ei tiedä. Slui­zer ku­va­si huo­noin tu­lok­sin uu­sik­si hol­lan­ti­lais-rans­ka­lai­sen tril­le­rinsä mie­hestä, jon­ka tyttöystävä ka­to­si huol­toa­se­mal­la. Kie­fer Sut­her­lan­din par­hai­ta roo­le­ja, mut­ta se ei riitä, kun me­no yl­tyy ä­lyttö­myyk­siin. Jeff Brid­ges on uran­sa in­hot­ta­vim­mas­sa roo­lis­sa tässä vas­ten­mie­li­sessä pak­ko­miel­tei­den ku­vauk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva, mutta värit näyttävät laimeilta. Rekan seinät elävät. Käypä Dolby Surround -ääniraita kuitenkin. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy