Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mothman - sanansaattaja

The Mothman Prophecies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­ta­pah­tu­miin viit­taa­va näppärä tril­le­ri, jo­ka ker­too yli­luon­nol­li­sis­ta ha­vain­nois­ta.

To­si­ta­pah­tu­miin viit­taa­va näppärä tril­le­ri, jo­ka ker­too yli­luon­nol­li­sis­ta ha­vain­nois­ta. Koi­mies va­roit­taa suu­ris­ta on­net­to­muuk­sis­ta vir­gi­nia­lai­ses­sa pik­ku­kau­pun­gis­sa. Ric­hard Ge­re pitää it­sensä hy­vin kuo­sis­sa. Jän­ni­tystä luo­daan il­man vä­ki­val­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, jossa on hieman kohinaa. Melko paljon aliasing-välkettä. Ääniraita virittää pelottavaa tunnelmaa vakuuttavasti. Ekstroissa 15 min. dokumentti ja kaksi kertaa enemmän haastatteluja kuin takakannessa luvataan eli 31 min. Musiikkivideo ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Mark Pellington
Pääosissa: Richard Gere
Tarina: Richard Hatem John A. Keel
Kuvaus: Fred Murphy
Musiikki: tomandandy

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy