Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Madagascar 2

Madagascar; Escape 2 Africa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 7332505990597EAN: 207868

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ykkö­so­sa oli puh­das­ta kul­taa, mut­ta jat­ko-o­san odo­tuk­sia hei­ken­si sil­ti epäi­lys, että eläin­tar­han ne­lik­ko hei­tetään nyt vain hätäi­sellä ve­ruk­keel­la ta­kai­sin maail­mal­le seik­kai­le­maan.

Ykkö­so­sa oli puh­das­ta kul­taa, mut­ta jat­ko-o­san odo­tuk­sia hei­ken­si sil­ti epäi­lys, että eläin­tar­han ne­lik­ko hei­tetään nyt vain hätäi­sellä ve­ruk­keel­la ta­kai­sin maail­mal­le seik­kai­le­maan. Elo­ku­va löytää kui­ten­kin tähän eri­no­mai­sen kestävän rat­kai­sun: mat­ka­lai­set eivät kos­kaan pääs­seetkään ko­tiin New Yor­kiin, vaan te­kivät pak­ko­las­kun kaik­kien la­jien ko­tiin Af­rik­kaan. Näin seik­kai­lu saa lentävän lähdön il­man ra­si­tet­ta että kaik­ki tun­tuu ykkö­so­sas­ta tu­tul­ta.
Tällä ker­taa ta­ri­na ot­taa vai­kut­tei­ta Lei­jo­na­ku­nin­kaas­ta ja Aa­vik­ko­len­nos­ta, mut­ta tyy­li ja par­ta­veit­sen terävät vit­sit ovat eh­dot­to­mas­ti omia. On­nek­si myös ping­vii­nit ovat nyt isos­sa roo­lis­sa. Tämän val­loit­ta­van esi­tyk­sen jäl­keen ei voi kuin odot­taa kie­li pitkälllä mi­hin mat­ka­lais­ten me­no­pe­li seu­raa­vak­si tup­sah­taa.

Kuva & ääni

Upean värikylläinen ja yksityiskohtainen kuva näyttää juuri niin hyvältä kuin modernin teräväpiirtoanimaation pitääkin, eikä jälki rakoile hurjimmissakaan vauhtikohtauksissa. Tilava, dynaaminen ja musikaalinen ääniraita täydentää kokemuksen. Tarjolla on alkuperäisen englanninkielisen TrueHD-ääniraidan lisäksi myös suomeksi dubattu Dolby Digital 5.1 -ääniraita.

Ekstrat

Ekstroissa keskinkertainen ohjaajien ja tuottajien kommenttiraita, haastatteluita ja kuvakäsikirjoituksia tarjoileva kuva-kuvassa-toiminto, trviatekstitys, making of (11 min.), 5 musiikkivideota ja koosteet animaattoreiden työstä (4 min.), tekijöiden Afrikan vierailusta (7 min.) ja Bronxin eläintarhan Madagascar-näyttelystä (8 min.). Lisäksi mukana suahilin kielikurssi, pingviinipeli, animaatiojukeboksi, pelitraileri ja BD-Live. Ekstrat esitetään HD-muodossa ja soveltuvilta osin suomeksi tekstitettynä. (IJ)
13/05/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy