Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
4K / UHD

The Lego Batman Movie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112736989

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Muu­ta­man vuo­den ta­kai­ses­ta Le­go-e­lo­ku­vas­ta omil­leen spin­naa­va Le­pak­ko­mies ot­taa it­seoi­keu­te­tus­ti paik­kan­sa oman na­pan­sa ympä­rillä pyö­rivässä pa­lik­ka­seik­kai­lus­sa.

Muu­ta­man vuo­den ta­kai­ses­ta Le­go-e­lo­ku­vas­ta omil­leen spin­naa­va Le­pak­ko­mies ot­taa it­seoi­keu­te­tus­ti paik­kan­sa oman na­pan­sa ympä­rillä pyö­rivässä pa­lik­ka­seik­kai­lus­sa. Vas­tas­sa ovat kaik­ki kaa­no­nin pa­hik­set Jo­ke­rin joh­dol­la, ja pal­kin­to­na häämöttää uu­sio­per­heen on­ni.
Haus­ka ja vauh­di­kas seik­kai­lu ui edeltäjäänsä syn­ke­missä ve­sissä, mut­ta ei tun­nu ai­heut­ta­van 5v-koey­leisössä ylimääräistä sydä­men­ty­ky­tystä vaik­ka kat­seen vai­vat­ta van­git­see­kin. Ai­kui­sem­pi yleisö jak­saa he­ko­tel­la elo­ku­van tar­joa­mal­le me­ta­kom­men­taa­ril­le, mut­ta ai­van edeltäjän ve­roi­ses­ti ei läppä nyt lännä.

Kuva & ääni

Huikean värikylläinen ja miellyttävän terävä kuva pääsisi tietokoneanimaationa hyödyntämään kaikki 4K-formaatin edut, mutta elokuvan masterointi on ilmeisesti tehty vain 2K-tasossa. Jälki on tästä huolimatta vaikuttavan erottelevaa Batmanin puvun pinnan tekstuureita myöten ja pitää kuosinsa myös hurjimmissa taistelupyörteissä. Suomenkielinen ääniraita miksaa hyvin yhteen sankarinsa tarjoaman möreä-äänisen kommentaarin ja taistelurumpujen pärinän sekä muutamat musiikkinumerot.

Ekstrat

Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. Ekstroissa tekijöiden ryhmäkommenttiraita (myös 4K-levyllä), neljä lyhytelokuvaa, poistettuja kohtauksia, trailereita ja sarja koosteita elokuvan synnystä ja markkinnoinnista. (IJ)
05/07/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy