Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Shaft

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Hey bad mut­ha… can you dig it?" Pe­riaat­tees­sa ei suo­raan vuo­den 1971 Gor­don Park­sin Shaf­tin uu­sin­ta, sillä Sa­muel L. Jack­son näyt­te­lee Ric­hard Roundt­reen vel­jen­poi­kaa.
Yk­si­tyi­set­sivä Unc­le Shaft liik­kuu lef­fas­sa en­ti­seen mal­liin kak­si pi­mua kai­na­los­saan, mut­ta nuo­rem­pi kai­ma on ko­vaot­tei­nen et­sivä. Ame­ri­can Psyc­hon Ch­ris­tian Ba­le muut­tui puo­les­taan vai­vat­ta tei­ni-ikäi­sek­si ra­sis­tik­si.
Noin 50 min saak­ka 1970-lu­vun blaxp­loi­taa­tio-lef­fo­jen piir­teitä kun­nioit­ta­va pas­tis­si. Mie­len­kiin­to her­paan­tuu, kun toi­min­ta siir­tyy ny­kyu­ril­leen. Vä­ki­val­tai­nen elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Super 35:lle kuvattu ja toistettu DVD:nä loistokkaasti. Alkuperäinen kuvasuhde oli 2.39:1. Nykylevyksi epäonnistunut levykerroksen vaihto. Kannattaa soittaa kovaa. Ääniraita toistaa upeasti kaupunkisodan metallimelskeitä, vaikka surroundit eivät kovin kuormitettuja olekaan. On hienoa kuulla Isaac Hayesin Shaft-tunnari ensi kertaa nykysoundeilla. Funkista menosta huolimatta matalimmat bassorekisterit eivät yllättävää kyllä ole kovassa käytössä. Ekstroissa ”Shaft: Still The Man” -dokumentti, haastatteluja, Isaac Hayesin ja R. Kellyn musiikkivideot ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy