Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ballistic: Ecks vs. Sever

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Näyttäväs­ti to­teu­tet­tu, täy­del­li­sen epäus­kot­ta­va ja tyys­tin epäo­ri­gi­naa­li toi­min­tapätkä FBI-a­gen­tis­ta ja free­lan­ce-­tap­pa­jas­ta, jot­ka unoh­ta­vat kes­kinäi­set eri­mie­li­syy­tensä pysäyttääk­seen kar­mean mik­ro­bio­lo­gi­sen aseen.

Näyttäväs­ti to­teu­tet­tu, täy­del­li­sen epäus­kot­ta­va ja tyys­tin epäo­ri­gi­naa­li toi­min­tapätkä FBI-a­gen­tis­ta (An­to­nio Ban­de­ras) ja free­lan­ce-tap­pa­jas­ta (Lu­cy Liu), jot­ka unoh­ta­vat kes­kinäi­set eri­mie­li­syy­tensä pysäyttääk­seen kar­mean mik­ro­bio­lo­gi­sen aseen. Ku­ten hyvään ry­mis­te­ly-lef­faan kuu­luu, ovat toi­min­ta­jak­sot hel­tiämättö­miä ja tyy­likkäitä, eikä ylimääräistä läs­sy­tystä ole kuin mi­ni­maa­li­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Pääsääntöisesti kiitettävän tarkka, elävä ja väreiltään loistava kuva. Hetkittäin kuitenkin hieman tarpeettoman pehmeä, ja myös minimaalista kohinaa on toisinaan nähtävissä. Kertaalleen silmään pistää myös vähäinen blokkiintuminen väriliu'ssa. Ääniraidasta on tarjolla molemmat merkittävät variantit, joista tällä kertaa Dolby yllättäen kuulostaa syvemmältä. Molemmat ovat kuitenkin sekä ulottuvuudeltaan että tilatunnultaan tyylikkään laaja-alaisia. Suunnattuja efektejä hyödynnetään tehokkaasti, ja jo alun autoräjähdys leviää hienosti vasemmasta etukanavasta oikealle ja taakse. Dialogin toistossakaan ei ole juuri moitittavaa - joitakin amatöörimäisiä näyttelijäsuorituksia lukuun ottamatta. Ekstroissa haastatteluita (20 min.), B-kela (13 min.) ja kaksi traileria. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy