Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dexter - kausi 2

Dexter - Season 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 617 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
  EAN: 7332431031876

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­nen tuo­tan­to­kau­si tuo lisää hui­mia juo­nenkään­teitä jat­kaen en­simmäi­sen kau­den ma­kaa­be­ria ta­ri­nan­ker­ron­taa.

Toi­nen tuo­tan­to­kau­si tuo lisää hui­mia juo­nenkään­teitä jat­kaen en­simmäi­sen kau­den ma­kaa­be­ria ta­ri­nan­ker­ron­taa. Dex­ter jat­kaa mur­ha­mies­ten pois­ta­mis­ta päiväjär­jes­tyk­sestä sa­mal­la kun per­he-elämän opet­te­lu Ri­tan kans­sa tuo omat pul­man­sa "työn" ja ko­din ta­sa­pai­not­te­lus­sa. Lisäjän­ni­tystä tu­lee kun vi­ra­no­mai­set pää­sevät Dex­te­rin jäl­jil­le uha­ten pal­jas­taa hä­nen sa­lai­sen elämänsä. Suh­de in­ten­sii­vi­seen tai­tei­li­ja Li­laan an­taa Dex­te­ril­le uut­ta in­toa mut­ta myös uu­sia on­gel­mia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat hyvää tasoa tv-sarjaksi. Ekstrat ovat niukat: kuvia, muutamia haastatteluja, tietoja Dexterin uhreista ja "työmenetelmistä". (EM)
12/10/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy