Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Descent - loukussa

The Descent 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 201375EAN: 6438044079159

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Uu­si ke­hut­tu kau­hue­lo­ku­va ei ole mikään ”­vii­sik­ko syö evästä luo­las­sa” –­ta­ri­na.

Uu­si ke­hut­tu kau­hue­lo­ku­va ei ole mikään ”­vii­sik­ko syö evästä luo­las­sa” –­ta­ri­na. Vii­den nuo­ren nais­seik­kai­li­jat­ta­ren spe­leo­lo­gian eli luo­la­tut­ki­muk­sen har­ras­tus vie syväl­le Ap­pa­lak­kien uu­me­niin.
E­lo­ku­va on saa­nut hyvät ar­vos­te­lut ko­ti­mai­sil­la kau­hu­foo­ru­meil­la. Vä­ki­val­taa pur­sua­va K18-toi­min­ta vie mu­ka­naan, mut­ta ka­don­nei­den kan­so­jen la­ji­tyyp­pi vaa­ti­si hie­man hen­ke­vyyttä­kin.
Kun ryhmä nä­kee cro­mag­non-ai­kai­sen luo­la­maa­lauk­sen, sitä kat­so­taan kuin na­vi­gaat­to­rin ruu­tua. Ää­ri­ko­ke­muk­sil­la pä­tevän nuo­ri­so­tyy­pin ku­vaus on­nis­tuu siinä mie­lessä hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja lujaa lyövät ääniraidat toimivat. Television saati projektorin on hyvä toistaa musta mustana, sillä suurin osa toiminnasta tapahtuu pimeässä ja hämärässä. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, kahdeksan poistettua kohtausta, 5 min. ylijäämäfilmiä, kuvakäsikirjoituksen vertailua kolmeen kohtaukseen ja 41 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy