Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Karhiainen

Ironweed 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vem­min on 1930-­lu­vun al­ko­ho­lis­tien kur­juut­ta ku­vat­tu sel­lai­se­na kuin se oli: to­del­li­se­na sur­keu­te­na.

Har­vem­min on 1930-lu­vun al­ko­ho­lis­tien kur­juut­ta ku­vat­tu sel­lai­se­na kuin se oli: to­del­li­se­na sur­keu­te­na.
Ikävä kyllä Hämähäk­ki­nai­sen suu­del­man oh­jaa­jan nä­ke­mys syyl­lis­tyy vä­lillä laa­haa­vuu­teen. Ny­ky­pol­ven suo­ma­lai­soh­jaa­jat voi­si­vat ko­keil­la jo­tain vas­taa­vaa Ha­ka­nie­men pult­sa­ri­kult­tuu­ris­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason 4:3-kuva, joka ei ainakaan päällisin puolin näytä sivuiltaan rajoitetulta. Vaisuhko ääniraita. Ekstroissa vain biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Hector Babenco
Pääosissa: Jack Nicholson Meryl Streep
Tarina: William Kennedy
Kuvaus: Lauro Escorel
Musiikki: John Morris

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy