Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Karhiainen

Ironweed 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vem­min on 1930-­lu­vun al­ko­ho­lis­tien kur­juut­ta ku­vat­tu sel­lai­se­na kuin se oli: to­del­li­se­na sur­keu­te­na.

Har­vem­min on 1930-lu­vun al­ko­ho­lis­tien kur­juut­ta ku­vat­tu sel­lai­se­na kuin se oli: to­del­li­se­na sur­keu­te­na.
Ikävä kyllä Hämähäk­ki­nai­sen suu­del­man oh­jaa­jan nä­ke­mys syyl­lis­tyy vä­lillä laa­haa­vuu­teen. Ny­ky­pol­ven suo­ma­lai­soh­jaa­jat voi­si­vat ko­keil­la jo­tain vas­taa­vaa Ha­ka­nie­men pult­sa­ri­kult­tuu­ris­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason 4:3-kuva, joka ei ainakaan päällisin puolin näytä sivuiltaan rajoitetulta. Vaisuhko ääniraita. Ekstroissa vain biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Hector Babenco
Pääosissa: Jack Nicholson Meryl Streep
Tarina: William Kennedy
Kuvaus: Lauro Escorel
Musiikki: John Morris

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy