Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
4K / UHD

Fifty Shades Darker - Unmasked Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083114688

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

B­rit­tiläi­sen Eri­ka Mitc­hel­lin suo­si­tun har­maasä­vy­jen tri­lo­gian toi­nen osa saat­taa rii­taan­tu­neen pa­ris­kun­nan, naa­pu­rin­tytöstä SM-­leik­kei­hin hu­rah­ta­neen Anan ja sa­dis­ti­sen sa­lai­suu­den omaa­van mil­jonää­rin Ch­ris­tia­nin, ta­kai­sin yh­teen.

B­rit­tiläi­sen Eri­ka Mitc­hel­lin (kir­jai­li­ja­ni­mellä E. L. Ja­mes) suo­si­tun har­maasä­vy­jen tri­lo­gian toi­nen osa saat­taa rii­taan­tu­neen pa­ris­kun­nan, naa­pu­rin­tytöstä SM-leik­kei­hin hu­rah­ta­neen Anan ja sa­dis­ti­sen sa­lai­suu­den omaa­van mil­jonää­rin Ch­ris­tia­nin, ta­kai­sin yh­teen. Lu­vas­sa on tap­pe­lua, so­vin­toa, sek­si­le­lu­ja ja enemmän fan­ta­sioi­ta kuin kes­kimääräi­seen ai­kuis­viih­tee­seen ku­vit­te­li­si mah­tu­van.
Pök­kelöi­den näyt­te­lijä­suo­ri­tus­ten si­jaan elo­ku­va luot­taa trim­mat­tui­hin krop­piin ja pin­ta­lii­to-lois­toon — jos­kin jäl­kimmäi­sen osal­ta ky­se on nyt osit­tain edel­li­so­san jättämästä jäl­ki­heh­kus­ta sillä luk­sus luo­daan tässä ver­rat­tain ta­lou­del­li­ses­ti. It­se näennäi­sen vas­ta­ha­koi­ses­ti ete­nevä ta­ri­na ja siinä si­vus­sa au­kea­va men­nei­syy­den trau­ma jättävät hel­pos­ti kylmäk­si. Lop­pu­tu­lok­se­na on me­kaa­ni­nen ja vai­voin kos­ket­ta­va ta­ri­na, jo­ka to­sin lä­hentää hah­mo­jaan sen ver­ran, että kol­mas osa voi tait­tua yhtä hy­vin iha­nan kes­ki­ver­toi­seen va­nil­jaan kuin hard­co­re lak­rit­siin­kin.
Le­vyltä löy­tyy al­ku­peräi­sen teat­te­ri­ver­sion ohel­la myös elo­ku­van 13 mi­nuu­til­la pi­den­net­ty "Un­mas­ked Edi­tion" -ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Jopa 3.4K:na kuvattu, mutta 2K:na masteroitu kuva ei edusta aitoa 4K:ta, mutta jälki on vakaata, erottelevaa ja väritoistoltaan luontevaa. Ääniraita toistaa dialoginsa vaivatta ja luo ajoittain tunnelmaa osuvasti. Itse 4K-version levy on ekstraton, mutta boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalla levyllään. HD-version ekstroissa mm. poistettuja kohtauksia, seuraavan osan teaseri ja kuusi koostetta. (IJ)
28/07/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy