Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Liftari – tupla-DVD

The Hitcher Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 94099EAN: 5706550024651

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pii­lo­sur­rea­lis­ti­nen ta­ri­na psy­ko­paat­ti­ses­ta lif­ta­ris­ta, jo­ka ei jätä vai­not­ta­vaan­sa millään il­veellä rau­haan.

Pii­lo­sur­rea­lis­ti­nen ta­ri­na psy­ko­paat­ti­ses­ta lif­ta­ris­ta (Rut­ger Hauer), jo­ka ei jätä vai­not­ta­vaan­sa (C. Tho­mas Howell) millään il­veellä rau­haan. Hol­lan­ti­lai­sen Haue­rin vai­kut­ta­vin roo­li sit­ten Bla­de Run­ne­rin. Jen­ni­fer Ja­son Leigh vielä nuo­re­na, nät­tinä ja pyö­reä­pos­ki­se­na.

Kuva, ääni & ekstrat

HBO:n ja Future Filmin muutaman vuoden takaiseen versioon verrattuna tarkempi kuva ja erottelevampi DD5.1.-ääni. Tekstit eivät ole enää harmaissa laatikoissa. Kahdella levyllä. Ekstroissa seitsemän käsikirjoitusnäytettä, 38 min. dokumentti, kaksi lyhytelokuvaa, tiiseri, traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy