Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wallander – Jokeri

Jokern 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203543EAN: 6438044052558

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Par­hai­ta sar­jas­sa: mo­ni­vyyh­ti­nen ki­ris­tys­ta­ri­na kyt­kee yh­teen ame­rik­ka­lais­tyy­li­sen, oma­toi­mi­sen po­lii­sin, ka­ta­lan asia­na­ja­jan ja pa­ha­mai­nei­sen ra­vin­to­loit­si­jan.

Par­hai­ta sar­jas­sa: mo­ni­vyyh­ti­nen ki­ris­tys­ta­ri­na kyt­kee yh­teen ame­rik­ka­lais­tyy­li­sen, oma­toi­mi­sen po­lii­sin, ka­ta­lan asia­na­ja­jan ja pa­ha­mai­nei­sen ra­vin­to­loit­si­jan. Hyvää viih­dettä, vaik­ka ame­rik­ka­lais­ten po­lii­si­ta­ri­noi­den kli­seitä hyö­dyn­netään. Ehkä juu­ri sik­si: skan­di­naa­vi­ses­sa kä­sit­te­lyssä on an­nos enemmän rea­lis­ti­suut­ta ja lu­si­kal­li­nen vä­hemmän liial­lis­ta mie­li­ku­vi­tus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeista filmiä on käytetty dokumentaarista tunnelmaa luomaan. Onnistuneesti. Selkeä ääniraita hakee aika vähän tilaa. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy