Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Läskipäät

Disorderlies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 95658EAN: 7321944396343

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­me yli­pai­nois­ta hult­tio­ta is­tu­vat pe­rintöään odot­ta­van mie­hen suun­ni­tel­miin lis­tiä setänsä, ja niinpä heidät pes­ta­taan tämän ko­ti­hoi­ta­jik­si.

Kol­me yli­pai­nois­ta hult­tio­ta is­tu­vat pe­rintöään odot­ta­van mie­hen suun­ni­tel­miin lis­tiä setänsä, ja niinpä heidät pes­ta­taan tämän ko­ti­hoi­ta­jik­si. Pök­kelöt räppä­rit näyt­te­lijöinä, ke­poi­nen to­teu­tus ja va­jaa­ve­toi­nen ko­miik­ka eivät pal­joa jak­sa in­nos­taa, mut­ta lap­sel­li­nen vuo­si­ker­taräp­pi tuo hy­myn huu­lil­le. Val­tion Elo­ku­va­tar­kas­ta­mo on var­mas­ti oi­keas­sa an­ta­mas­saan 3 vuo­den ikä­suo­si­tuk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä, jokseenkin hailakka kuva. Ei häritsevästi roskaa tai kohinaa. Kalsea, mutta selkeä ja perusongelmaton ääniraita. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy