Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Black Eagle - Musta kotka

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mal­tan lämpöön si­joit­tu­va suur­val­ta­ki­nas­te­lu Vä­li­me­reen pu­don­neen jenk­kihä­vittäjän kan­ta­man ko­keel­li­sen täsmäa­seen omis­ta­juu­des­ta.

Mal­tan lämpöön si­joit­tu­va suur­val­ta­ki­nas­te­lu Vä­li­me­reen pu­don­neen jenk­kihä­vittäjän kan­ta­man ko­keel­li­sen täsmäa­seen omis­ta­juu­des­ta. Sho Ko­su­gi on CIA:n luot­to­kom­man­do, "Mus­ta Kot­ka", mies, jon­ka tu­lee ru­tii­ni­no­mai­ses­ti estää Neu­vos­to­lii­ton kä­ty­rei­den ai­keet. Van Dam­me on su­ve­ree­nin vähä­sa­nai­nen KGB-go­ril­la, kun­nes ko­va­naa­ma sur­vais­taan hätäi­ses­ti pois lop­pu­teks­tien tieltä.
Kär­si­nyt ku­va on laa­dul­taan kor­kein­taan tyy­dyttävä, eikä ää­ni­puo­li­kaan tuo mitään lisäe­tua van­haan VHS-jul­kai­suun näh­den. Suo­men­nos on poik­keuk­sel­li­sen in­no­ton­ta, ja vä­littää­kin elo­ku­vas­ta jo­pa tar­peet­to­man huo­non ku­van. Eng­lan­tia tai­ta­va sen si­jaan pää­see vä­lillä naut­ti­maan puo­linäppärästä sa­nai­lus­ta. Ekst­rois­sa trai­le­ri ja neljä fak­ta­ruu­tua. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy