Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Venom

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031005983

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

San Fran­cis­con tek­no­lo­gia­me­kan si­ka­ri­kas var­jo­val­tias lennättää ava­ruu­des­ta sar­jan mys­ti­siä näyt­teitä, mut­ta yk­si lit­kuis­ta päättää läh­teä omil­le teil­leen.

San Fran­cis­con tek­no­lo­gia­me­kan si­ka­ri­kas var­jo­val­tias lennättää ava­ruu­des­ta sar­jan mys­ti­siä näyt­teitä, mut­ta yk­si lit­kuis­ta päättää läh­teä omil­le teil­leen.
E­lon Mus­kia hy­vin löyhäs­ti ka­na­voi­va ra­ket­ti­mies on so­pi­va se­koi­tus ul­kois­ta nössöyttä ja sisäistä jul­muut­ta, ja ret­ku san­ka­ri (Tom Har­dy) hän­kin pas­se­lin kau­ka­na kiil­to­ku­vis­ta. Elämä sat­tuu on tämän mot­to, jo­ka on sel­lai­se­naan vir­keä ha­voit­tu­mat­to­mien su­per­san­ka­rei­den kli­sei­den lo­mas­sa. Ta­ri­nan is­kut tu­le­vat to­ki vaah­to­kar­kil­la vuo­ra­tuin silk­ki­han­sik­kain, mut­ta seik­kai­lu toi­mii mu­ka­vas­ti ja klas­si­sen kes­ken­kas­vui­sia eväitä mu­ka­van tum­masä­vyi­ses­ti tul­ki­ten. Voi­si­han tätä kat­soa pi­tempään­kin.

Kuva

Väitetysti jopa 3-8K:na kuvattu elokuva vaikuttaa läpeensä 2K-tasossa masteroidulta. Supersankari-värein sävytetty kuva on filmimäisen rosoinen, asiallisen erotteleva ja dynaamiikaltaan komea. Useampi otos siellä täällä - erityisesti San Franciscon kaduilta - näyttää komean jäsentyneeltä, mutta valtaosin jälki vaihtelee hieman pehmeän HD:n ja jälkikäteen yliterävöitetyn HD:n välillä. Anti on supersankariskaalalla hyvää, mutta kokonaisuutena enemmänkin sarjakuvamaista kuin luontevan läsnäolevaa.

Ääni

Energinen ääniraita jyrisee jo dialogin taustalla niin, että varsinaisen toiminnan tullen elementit hädin tuskin pysyvät kaiuttimissa paikoillaan.

Ekstrat

4K-version levy on ekstraton, mutta boksin HD-levy tarjoaa lisukkeiksi yli tunnin verran poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia sekä koosteita. (IJ)
01/03/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy