Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Vaaleanpunainen pantteri 2

The Pink Panther 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 208381EAN: 6438044202052

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rin har­voin ta­pah­tuu niin, et­tei per­heenjä­se­niä tar­vit­se hou­ku­tel­la elo­ku­van ää­reen.

Pe­rin har­voin ta­pah­tuu niin, et­tei per­heenjä­se­niä tar­vit­se hou­ku­tel­la elo­ku­van ää­reen. Ste­ve Mar­ti­nin täh­dittämä pa­rin vuo­den ta­kai­nen uu­sin­ta­ver­sio Bla­ke Edward­sin klas­si­kos­ta nau­rat­ti sen ver­ran usein ja usei­ta. Näin ol­len kak­ko­so­sa­kin tun­tuu kel­paa­van.
Kaik­ki tämä siitä huo­li­mat­ta, että kol­men täh­den viih­dettä tar­jo­taan. Jo­ten sa­no vain 'am­bur­ger ja jätä ai­vot na­rik­kaan. Luul­ta­vas­ti nau­rat ja usein.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa epäonnistuneita otoksia ja lyhytdokumentit. (PS)
28/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy