Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Back to the Future Part III

Paluu tulevaisuuteen osa 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1990Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 96741  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mu­ka­van sel­keä ja ai­do­no­loi­nen ta­ri­na vas­ta­pai­nok­si kak­ko­sen täy­teen ah­de­tul­le tu­le­vai­suu­den vi­siol­le, sa­mal­la myös tai­do­kas päätös sar­jal­le.

Mu­ka­van sel­keä ja ai­do­no­loi­nen ta­ri­na vas­ta­pai­nok­si kak­ko­sen täy­teen ah­de­tul­le tu­le­vai­suu­den vi­siol­le, sa­mal­la myös tai­do­kas päätös sar­jal­le. Vuo­den 1885 Vil­li Län­si on myös oi­va va­lin­ta ai­kaa vää­ristävän saa­gan lop­punäyttämök­si. Vain Do­cin lop­pu­kom­ment­ti tun­tuu kai­ken koe­tun va­los­sa hie­man tur­han so­ke­ri­sel­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Selvästi aiempia osia parempi kuva on terävä, värikylläinen ja kauttaltaan luonteva. Nyt häviöttömäksi DTS-HD Master Audioksi päivitetty ääniraitakin soi vaivatta. Ennen finaalia tilavaikutelmaa luodaan säästeliäästi vain muutamalla tehosteella. Runsaissa ekstroissa mm. ohjaajan ja tuottajien kommenttiraidat, kolme kuva-kuvassa-raitaa, kolme making of -dokumenttia (ht. 41 min. osittain HD), poistettuja kohtauksia kommentein (1 min.), mokia (2 min.), ZZ Topin musiikkivideo "Doubleback", traileri ja pitka lista muita tuotantoaiheisia koosteita. Tässä erillisenä arvioitu elokuva on saatavilla osana trilogiaboksia. (IJ)
25/12/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy