Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Judgment Night

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98945EAN: 5050582480894

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jätkä­po­ruk­ka on mat­kal­la nyrk­kei­lyot­te­luun, mut­ta väärä moot­to­ri­tie­liit­tymä joh­taa­kin heidät to­dis­ta­jik­si kon­nien vä­lien­sel­vit­te­lyyn ja riis­tak­si siitä syn­tyvään ajo­jah­tiin.

Jätkä­po­ruk­ka on mat­kal­la nyrk­kei­lyot­te­luun, mut­ta väärä moot­to­ri­tie­liit­tymä joh­taa­kin heidät to­dis­ta­jik­si kon­nien vä­lien­sel­vit­te­lyyn ja riis­tak­si siitä syn­tyvään ajo­jah­tiin. Ni­mekkäällä näyt­te­lijä­kaar­til­la siu­nat­tu, au­voi­sen yk­sin­ker­tai­nen ta­ka-a­jojännä­ri, jo­ka kieltämättä tai­taa kaik­ki la­ji­tyy­pin välttämättö­mimmät nik­sit. Saa­lis­tu­se­lo­ku­vien lisäk­si vai­kut­tei­ta on tai­det­tu ot­taa myös Zom­bie-e­lo­ku­vis­ta (kts. viemä­ri­koh­taus). Var­sin viih­dyttävä ta­paus, jos tähän on val­mis suh­tau­tu­maan riittävän yk­si­so­lui­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ehkä ilmeeltään ikääntynyt, mutta teknisesti yhä tasokas. Jälki on miellyttävän tarkkaa ja väritoistoltaan hallittua, eikä pientä roskaa pahempia häiriötekijöitä esiinny. Ääniraita on dialogin osalta hieman kireä, mutta toistaa musiikki vakuuttavasti. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy