Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

30 päivää kaamosta

30 Days of Night 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 205723EAN: 6420201178997

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­mei­den ai­ka ei ole ohi.

Ih­mei­den ai­ka ei ole ohi. Klas­sik­ko­kau­hun ystä­vil­le pys­tytään yhä te­kemään vam­pyy­ri­seik­kai­lu, jo­ka viih­dyttää, on teh­ty tai­dok­kaas­ti ja jo­ka an­taa lisäar­voa ko­ko la­ji­tyy­pil­le.
S­te­ve Ni­le­sin ja Ben Temp­les­mit­hin al­ku­peräis­sar­ja­ku­va to­ki aut­toi, sillä sen te­kijät ymmär­sivät pan­na vam­pyy­rit tem­meltämään Poh­jois-A­las­kan kaa­mok­seen. Har­mi, et­teivät So­dan­kylän elo­ku­va­fes­ti­vaa­leil­la ry­myävät suo­ma­lai­set ole kos­kaan tul­leet aja­tel­leek­si asiaa tai eivät ai­na­kaan ole pan­neet toi­mek­si.
Pelkkä hyvä läh­de­teos ei tie­tenkään ta­kaa mitään. Tar­vi­taan hyvä kä­si­kir­joi­tus, am­mat­ti­tai­toi­set näyt­te­lijät (Josh Hart­nett, Me­lis­sa Geor­ge), su­la­vaa ku­vaus­ta ja leik­kaus­ta sekä en­nen kaik­kea muu­ta­ma tuo­re idea. Kaik­ki tämä koot­tiin yh­teen.
Juo­ni las­ket­te­lee so­pi­vin vä­lia­join tuo­rei­ta pol­ku­ja. Elo­ku­vaa on ol­lut tuot­ta­mas­sa men­nyt suu­ruus Sam Rai­mi (E­vil Dead), jo­ten kai­ke­ti hä­nen­kin kun­niak­seen on tämä ai­na­kin osin luet­ta­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva hyödyntää hyvin valkoista ja punaista. Matte-piirrokset ja lavastuksenomaisuus ovat oikeastaan ainoat arvostelunaiheet koko elokuvassa. Ääniraidat elävät ponnekkaasti tilaa luoden. Iskevyyttä riittää. Ekstroihin on tallennettu 79 min. dokumentteja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy