Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Big - isoksi yhdessä yössä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­jan eh­do­ton täy­so­su­ma, fan­ta­siae­lo­ku­va syvällä ar­jes­sa.

Oh­jaa­jan eh­do­ton täy­so­su­ma, fan­ta­siae­lo­ku­va syvällä ar­jes­sa. 12-vuo­tias poi­ka herää aa­mul­la ja huo­maa muut­tu­neen­sa 30-vuo­tiaak­si mie­hek­si. Ura le­lu­teol­li­suu­des­sa on sel­viö, mut­ta pa­luu van­haan on väistämätön. Fuck-sa­na du­bat­tiin sen­so­rien toi­mes­ta!
Ra­kei­nen ja peh­meä ku­va. Sur­keat vä­rit, mut­ta sinänsä juu­ri ja juu­ri tyy­tyväi­senä kat­sot­ta­vaa laa­tua. Van­ha­nai­kai­nen ää­ni­rai­ta. Vaa­ti­si eh­dot­to­mas­ti Spe­cial Edi­tion -kä­sit­te­lyn.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy