Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gangs of New York

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 160 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mar­tin Scor­se­se ei ole kos­kaan kaih­ta­nut vä­ki­val­taa, kos­ka juu­ri sillä US of A syn­ny­tet­tiin ja siitä se tun­tuu myös elävän.

Mar­tin Scor­se­se ei ole kos­kaan kaih­ta­nut vä­ki­val­taa, kos­ka juu­ri sillä US of A syn­ny­tet­tiin ja siitä se tun­tuu myös elävän.
NYC vuon­na 1846: pik­ku­poi­ka nä­kee isänsä (Liam Nee­som) kuo­le­van hur­jan jen­gi­po­mon (ir­lan­ti­lai­sia vai­noa­va Da­niel Day-Lewis) kä­sissä. Hän (Leo­nar­do Di­Cap­rio) saa­puu kos­ta­maan 16 vuot­ta myö­hem­min.
Oh­jaa­jan hur­ja nä­ke­mys Man­hat­ta­nin syn­keästä men­nei­syy­destä on uniik­ki ja ata­vas­ti­nen pai­na­jai­su­ni, jol­lai­ses­ta ame­rik­ka­lai­set eivät his­to­rian­kir­jois­taan lue.
Ra­sis­min se­li­tys sy­ve­nee, kun jo 150 vuot­ta sit­ten toi­set oli­vat toi­sia ame­rik­ka­lai­sem­pia. Tämän ty­ki­tyk­sen jäl­keen ei ih­met­te­le enää, että Lin­coln mur­hat­tiin. Me­no luul­ta­vas­ti rau­hoit­tui vuo­si­sa­dan vaih­tees­sa, kos­ka suo­ma­lais­siir­to­lais­ten pe­rin­ne ei ker­ro juu­ri­kaan vä­ki­val­las­ta. Tai sit­ten asias­ta vaiet­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on tarkka ja erottelukykyinen. Hieman aliasing-välkyntää. Kaksi iskevää ääniraitaa. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, Discovery Channelin 35 min. dokumentti, U2:n musiikkivideo, 9 min. lavastuksista, 360 asteen retki lavasteihin, 8 min. vaatteista, 13 min. historiasta, Luc Santen intro Five Points -slummin saloihin ja alueen slangia faktaruutuina. Taustadokumentit ovat tarpeen, sen verran mielenkiintoinen aihe on kyseessä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy