Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gangs of New York

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 160 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mar­tin Scor­se­se ei ole kos­kaan kaih­ta­nut vä­ki­val­taa, kos­ka juu­ri sillä US of A syn­ny­tet­tiin ja siitä se tun­tuu myös elävän.

Mar­tin Scor­se­se ei ole kos­kaan kaih­ta­nut vä­ki­val­taa, kos­ka juu­ri sillä US of A syn­ny­tet­tiin ja siitä se tun­tuu myös elävän.
NYC vuon­na 1846: pik­ku­poi­ka nä­kee isänsä (Liam Nee­som) kuo­le­van hur­jan jen­gi­po­mon (ir­lan­ti­lai­sia vai­noa­va Da­niel Day-Lewis) kä­sissä. Hän (Leo­nar­do Di­Cap­rio) saa­puu kos­ta­maan 16 vuot­ta myö­hem­min.
Oh­jaa­jan hur­ja nä­ke­mys Man­hat­ta­nin syn­keästä men­nei­syy­destä on uniik­ki ja ata­vas­ti­nen pai­na­jai­su­ni, jol­lai­ses­ta ame­rik­ka­lai­set eivät his­to­rian­kir­jois­taan lue.
Ra­sis­min se­li­tys sy­ve­nee, kun jo 150 vuot­ta sit­ten toi­set oli­vat toi­sia ame­rik­ka­lai­sem­pia. Tämän ty­ki­tyk­sen jäl­keen ei ih­met­te­le enää, että Lin­coln mur­hat­tiin. Me­no luul­ta­vas­ti rau­hoit­tui vuo­si­sa­dan vaih­tees­sa, kos­ka suo­ma­lais­siir­to­lais­ten pe­rin­ne ei ker­ro juu­ri­kaan vä­ki­val­las­ta. Tai sit­ten asias­ta vaiet­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on tarkka ja erottelukykyinen. Hieman aliasing-välkyntää. Kaksi iskevää ääniraitaa. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, Discovery Channelin 35 min. dokumentti, U2:n musiikkivideo, 9 min. lavastuksista, 360 asteen retki lavasteihin, 8 min. vaatteista, 13 min. historiasta, Luc Santen intro Five Points -slummin saloihin ja alueen slangia faktaruutuina. Taustadokumentit ovat tarpeen, sen verran mielenkiintoinen aihe on kyseessä. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy