Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Solitary Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 239302EAN: 6416548535036

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Au­to­kaup­piaas­ta mu­ka-­to­del­li­sek­si lii­ke­mie­hek­si muut­tu­nut Ben Kal­men on elämässään mur­ros­vai­hees­sa.

Au­to­kaup­piaas­ta mu­ka-to­del­li­sek­si lii­ke­mie­hek­si muut­tu­nut Ben Kal­men (Mic­hael Doug­las) on elämässään mur­ros­vai­hees­sa. Vai­mo on vaih­ta­nut mai­se­maa, ter­veys reis­tai­lee, uu­si am­mat­ti ei su­ju it­sestään. Ny­kyi­sen nai­systävän (Ma­ry-Loui­se Par­ker) kans­sa suh­de jun­naa pai­kal­laan, ja vielä tätä­kin nuo­rem­mat nai­set kiin­nos­ta­vat en­tistä enemmän. Setä yllättää it­sensä­kin kiin­nos­tuk­sen koh­dis­tues­sa yllättävän lä­hel­le. Psy­ko­lo­gi­na epäon­nen koh­da­tes­sa toi­mi­vat oma tytär ja ex-vai­mo.
E­lo­ku­va ää­rimmäi­sestä mie­hi­sestä it­sek­kyy­destä on­nis­tuu vain Doug­la­sin kal­tai­sen, egois­miin kal­lel­laan ole­van hah­mon voi­min. Jos kat­se­li­si roo­li­hah­moa van­he­ne­van mie­hen sil­min, saat­tai­si kai­ken hal­vek­sun­nan ohes­sa myön­tyä joi­den­kin asioi­den ole­van koh­dal­laan. (VA)

Kuva, ääni & ekstrat

Teräväpiirtokuvaksi ja HD-ääneksi levy edustaa keskitasoa. Värit näytävät latteilta. Dialogi soi selkeästi. Ei ekstroja. (PS)
15/11/2010
15/11/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy