Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Avanti!

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 81994EAN: 6438044042252

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wen­dell Armb­rus­ter on saa­pu­nut Ita­liaan hau­taa­maan isänsä tämän me­neh­dyt­tyä au­to-on­net­to­muu­des­sa.

Wen­dell Armb­rus­ter (Jack Lem­mon) on saa­pu­nut Ita­liaan hau­taa­maan isänsä tämän me­neh­dyt­tyä au­to-on­net­to­muu­des­sa. Isän seik­kai­luis­ta tietämätön Armb­rus­ter nuo­rem­pi huo­maa no­peas­ti ita­lia­lai­sen kult­tuu­rin ja toi­min­ta­ta­po­jen poik­kea­van ame­rik­ka­lai­sis­ta. Hol­lywoo­di­lai­sia pol­ku­ja hie­man liian­kin or­jal­li­ses­ti seu­raa­va kä­si­kir­joi­tus kel­paa ro­man­tii­kan- ja ko­me­diannälkään, mut­ta muu­ta­mal­la yllä­tyk­sellä oli­si pys­tyt­ty paik­kaa­maan elo­ku­van liial­lis­ta pi­tuut­ta. Wil­de­rin tuo­tan­toa ai­ka ajoin vai­vaa­va ylinäyt­te­le­mi­nen ko­ros­tuu tässä Sa­muel Tay­lo­rin näy­telmän fil­ma­ti­soin­nis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

DD Mono soi molemmissa etukaiuttimissa, ainoana valituksena etäinen kumina. Filmi on asiaankuuluvan rakeinen. Väreihin on luotu lempeä tunnelma. Ei ekstroja. (VA)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy