Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Suon villi laulu

Where the Crawdads Sing 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2022Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: Netflix 
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

De­lia Owen­sin best­sel­le­rin fil­mi­ver­sio on kuin je­ho­van­to­dis­ta­jien mai­nos­leh­ti­nen.

De­lia Owen­sin best­sel­le­rin fil­mi­ver­sio on kuin je­ho­van­to­dis­ta­jien mai­nos­leh­ti­nen. Ku­vat kiiltävät niin että sil­miä häikäi­see ja asia­sisältöä ei ole ni­mek­sikään.
Pai­kal­li­nen jenk­ki­fu­taa­ja­ko­mis­tus löy­tyy kuol­lee­na. Suon lai­dal­la asu­va out­si­der-rä­me­lik­ka Kya on hel­poin syyl­li­nen. Niinhän ul­ko­puo­li­set ovat.
1960-lu­vun lo­pun van­hoil­li­nen Etelä tu­lee esil­le ko­vin val­mii­na pa­ket­ti­na, val­ta­vir­ral­le näppäräs­ti pu­res­kel­tu­na. Har­le­kii­ni-ro­man­tiik­ka vetää ma­tot jännä­ri­ra­ken­nel­man ja­lois­ta. Sii­rap­pia pur­suaa kai­kis­ta au­kois­ta. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy