Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Final Target

Ava 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169003658

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­la­mur­haa­ja pa­laa Bos­to­niin hoi­ta­maan hen­kilö­koh­tai­sia asioi­ta, joi­hin kuu­luu lä­hen­ty­mi­nen si­sa­ren ja äi­din kans­sa.

Sa­la­mur­haa­ja (Jes­si­ca Chas­tain) pa­laa Bos­to­niin hoi­ta­maan hen­kilö­koh­tai­sia asioi­ta, joi­hin kuu­luu lä­hen­ty­mi­nen si­sa­ren ja äi­din (Gee­na Da­vis) kans­sa. Hämärä työ­nan­ta­ja (Co­lin Far­rell) ei tee asias­ta suo­ra­vii­vais­ta, vaik­ka op­pi-isä (John Mal­ko­vich) yrittää si­lo­tel­la vä­ki­val­tais­ta pol­kua.
Nät­ti ja na­pak­ka jännä­ri ka­na­voi kaik­kia kli­sei­siä agent­tijännä­reitä, ja kor­vaa juo­nen ohuut­ta lu­kui­sil­la tap­pe­luil­la. Chas­tain ja Mal­ko­vich nos­ta­vat ta­ri­nan ge­nee­ri­sestä kiin­nos­ta­vak­si, mut­ta kai­kes­ta ve­restä ja tu­kah­du­te­tuis­ta kyy­ne­listä huo­li­mat­ta oi­keat tun­teet jäävät tästä uu­pu­maan. Chas­tain sitä vas­toin va­kuut­taa jäl­leen toi­min­nal­li­ses­sa roo­lis­sa ja myös Mal­ko­vich suo­riu­tuu us­kot­ta­vas­ti isäl­li­sestä roo­lis­taan, jon­ka lä­hin ver­tai­lu­koh­ta tun­tuu ole­van The Ame­ri­cans -sar­jan hand­le­ri­mum­me­li. Miljöiltään ja au­dio­vi­suaa­li­sel­ta kuo­sil­taan elo­ku­va on eri­no­mai­nen.
Ky­seessä on asial­li­nen ajan­tap­po­veh­je, mut­ta viih­dyttävää agent­tijännä­riä et­sivän kan­nat­taa kat­soa en­nem­min vaik­ka tässä pääo­san äi­tiä esittävän Gee­na Da­vi­sin ”T­he Long Kiss Good­night”.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja vielä tätäkin iskukykyisempi ääniraita. Kuva on terävä, värikylläinen ja sisällöltään vetoavan rikas. Tykittävä ääniraita kanavoi jasonbournea ja erityisestä Will Smithin valtion vihollista. Ihmiset ja aseet puhuvat, nyrkit osuvat ja äänimaisema on agenttijännäriin osuva. Ekstraton. (IJ)
28/04/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy