Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sicario

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5708758715416

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri FBI-a­gent­ti heittäy­tyy ai­sa­pa­rik­si il­man var­mis­tin­ta ope­roi­vil­le kon­ka­ria­gen­teil­le, vaik­ka ar­vaa, että näi­den alus­hou­suis­sa lu­kee CIA. Kii­ka­ris­sa on huu­me­pa­ro­ni, jo­ka on tähän saak­ka on­nis­tu­nut välttämään pe­li­kir­jan mu­kaan toi­mi­van lain kä­den.

Nuo­ri FBI-a­gent­ti (E­mi­ly Blunt) heittäy­tyy ai­sa­pa­rik­si il­man var­mis­tin­ta ope­roi­vil­le kon­ka­ria­gen­teil­le (Josh Bro­lin ja Be­ni­cio Del To­ro), vaik­ka ar­vaa, että näi­den alus­hou­suis­sa lu­kee CIA. Kii­ka­ris­sa on huu­me­pa­ro­ni, jo­ka on tähän saak­ka on­nis­tu­nut välttämään pe­li­kir­jan mu­kaan toi­mi­van lain kä­den.
Na­paks­ti het­kessä elävä tril­le­ri vääntää muu­ta­man mut­kan suo­rak­si ja käy pal­kit­se­vas­ti kä­sik­si suo­raan ri­kol­lis­ten kau­la­val­ti­moon. Usean hie­non koh­tauk­sen va­raan ra­ken­tu­va ral­li ei ai­van kestä jäl­ki­tar­kas­te­lua, mut­ta tun­nel­ma mat­kan var­rel­la on upea.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja ääni. Eksraton. (IJ)
22/07/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy