Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakastunut Shakespeare

Shakespeare In Love 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hur­jat 7 os­ca­ria.

Hur­jat 7 os­ca­ria. Eivät tul­leet ai­van tyhjästä, vaik­ka mo­pen osal­le jää­nyt Eli­sa­bet lie­nee pa­rem­pi elo­ku­va. Gwy­neth Palt­row on tässä roo­lis­saan sie­dettävä, ei nyyh­ki eikä voi­vot­te­le juu­ri­kaan. Vah­van nai­sen roo­lit voi­si­vat­kin tehdä hä­nel­le hyvää.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Korkeatasoinen paketti muutenkin: ekstroissa Making of, ohjaajan kommenttiraita, näyttelijöiden raita, traileri, peräti 21 tv-spottia, puvuston esittelyä ja poistettuja kohtauksia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy