Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Final Portrait

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5053083140250

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Geoff­rey Rush ei ole ai­noas­taan Al­bert Eins­tein vaan myös kuu­lui­sa ku­van­veistäjä ja maa­la­ri Al­ber­to Gia­co­met­ti.

Geoff­rey Rush ei ole ai­noas­taan Al­bert Eins­tein vaan myös kuu­lui­sa ku­van­veistäjä ja maa­la­ri Al­ber­to Gia­co­met­ti. To­si­ta­ri­naan poh­jau­tu­va elo­ku­va on röyh­keän hi­das­ve­toi­nen ja sydä­mel­li­sen si­val­ta­va, jot­ka ovat pait­si elo­ku­vaan myös sen pää­hah­moon so­pi­via ad­jek­tii­ve­ja.
Näyt­te­lijänä par­hai­ten tun­ne­tun Stan­ley Tuc­cin oh­jaa­ma elo­ku­va on kai­kes­sa rau­hal­li­suu­des­saan sa­la­ka­va­lan luok­se­tu­le­va draa­ma. Sa­no­taan, että kaik­ki luo­va on­nis­tu­mi­nen on 99% pro­sent­ti­ses­ti hi­koi­lua, ja vain 1% on­nis­tu­mis­ta. Tämä suh­de käy myös selväk­si elo­ku­van ai­ka­na, mut­ta kai­ken ar­ki­sen hul­luu­den lo­mas­ta piir­tyy ko­koel­ma mie­len­kiin­toi­sia hah­mo­ja. Ky­se ei siltä ole hel­pos­ta viih­teestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on terävä luodatessaan ränsistyneen rosoista miljöötään ja muun muassa maalauskohteensa parran sänkeä. Kuvan väripaletti on elävä ollakseen tulahtumassa ruskean eri sävyihin. Hillitty ääniraita tuo musiikin mukaan luomiskohtauksiin, mutta antaa muutoin dialogin ottaa tilansa ja aikansa. Ekstraton. (IJ)
14/03/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy