Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Quiet Ones

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140567353

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

B­rit­tip­ro­fes­so­ri ha­luaa pa­ran­taa mie­len­ter­vey­son­gel­mat pol­ter­geis­tien avul­la ja värvää avuk­seen ryhmän opis­ke­li­joi­taan.

B­rit­tip­ro­fes­so­ri (Mad Men -sar­jan Ja­red Har­ris) ha­luaa pa­ran­taa mie­len­ter­vey­son­gel­mat pol­ter­geis­tien avul­la ja värvää avuk­seen ryhmän opis­ke­li­joi­taan.
Ka­na­das­sa vuon­na 1972 teh­dystä ko­kees­ta in­noi­tuk­sen­sa ot­ta­va kau­hue­lo­ku­va ei ker­ro esi­ku­va­naan ol­leen ko­keen vai­hei­ta, mut­ta hyvä näin, sillä se­pi­tet­ty ta­ri­na vai­kut­taa huo­mat­ta­vas­ti jän­nittävämmältä kuin yh­den to­ron­to­lai­sen ka­ve­ri­po­ru­kan roo­li­leik­ki. Ta­ri­nan vai­heet ovat sinällään mie­len­kiin­toi­sia ja jok­seen­kin mah­dol­li­suuk­sien puit­teis­sa, mut­ta tun­nel­ma jää pa­has­ti puo­li­tie­hen. Pouk­koi­le­va ja etään­nyttävä ker­to­mus on pe­riaat­tees­sa fik­su kau­hue­lo­ku­va, mut­ta sel­lai­se­na ei eri­tyi­sen vai­kut­ta­vaa viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö kuva hyödyntää kotiviedoita ja täysiveristä filmi-ilmaisua, ja myös puitteet luodaan viitseliäästi. Agressiivinen ääniraita yrittää nostattaa pulssia huutamalla äkkiarvaamatta päin katsojaa, mutta ei onnistu luomaan jännityksen tai pelon ilmapiiriä. Musiikkiraita on surutta uhrattu dokumentaarisuuden alttarilla. Ekstraton. (IJ)
12/04/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy