Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

The Quiet Ones

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140567353

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

B­rit­tip­ro­fes­so­ri ha­luaa pa­ran­taa mie­len­ter­vey­son­gel­mat pol­ter­geis­tien avul­la ja värvää avuk­seen ryhmän opis­ke­li­joi­taan.

B­rit­tip­ro­fes­so­ri (Mad Men -sar­jan Ja­red Har­ris) ha­luaa pa­ran­taa mie­len­ter­vey­son­gel­mat pol­ter­geis­tien avul­la ja värvää avuk­seen ryhmän opis­ke­li­joi­taan.
Ka­na­das­sa vuon­na 1972 teh­dystä ko­kees­ta in­noi­tuk­sen­sa ot­ta­va kau­hue­lo­ku­va ei ker­ro esi­ku­va­naan ol­leen ko­keen vai­hei­ta, mut­ta hyvä näin, sillä se­pi­tet­ty ta­ri­na vai­kut­taa huo­mat­ta­vas­ti jän­nittävämmältä kuin yh­den to­ron­to­lai­sen ka­ve­ri­po­ru­kan roo­li­leik­ki. Ta­ri­nan vai­heet ovat sinällään mie­len­kiin­toi­sia ja jok­seen­kin mah­dol­li­suuk­sien puit­teis­sa, mut­ta tun­nel­ma jää pa­has­ti puo­li­tie­hen. Pouk­koi­le­va ja etään­nyttävä ker­to­mus on pe­riaat­tees­sa fik­su kau­hue­lo­ku­va, mut­ta sel­lai­se­na ei eri­tyi­sen vai­kut­ta­vaa viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö kuva hyödyntää kotiviedoita ja täysiveristä filmi-ilmaisua, ja myös puitteet luodaan viitseliäästi. Agressiivinen ääniraita yrittää nostattaa pulssia huutamalla äkkiarvaamatta päin katsojaa, mutta ei onnistu luomaan jännityksen tai pelon ilmapiiriä. Musiikkiraita on surutta uhrattu dokumentaarisuuden alttarilla. Ekstraton. (IJ)
12/04/2015

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy