Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Elä ja anna toisten kuolla - Special Edition

Live And Let Die 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614617854

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

007-­seik­kai­lu­jen te­kijät ui­vat ajan vir­ras­sa ja loi­vat blaxp­loi­taa­tio-­hen­ki­sen Bon­din, jo­ka oli sa­mal­la Ro­ger Moo­ren de­byyt­ti.

007-seik­kai­lu­jen te­kijät ui­vat ajan vir­ras­sa ja loi­vat blaxp­loi­taa­tio-hen­ki­sen Bon­din, jo­ka oli sa­mal­la Ro­ger Moo­ren de­byyt­ti. Aiem­min pi­din tätä tur­han hau­kut­tu­na, kos­ka Moo­ren ko­me­dia­ky­vyt toi­vat uu­sia tuu­lia.
Ikävä kyllä vii­mei­nen kat­se­lu­ker­ta vap­pu­na 2008 osoit­tau­tui ai­ka­moi­sek­si kär­si­myk­sek­si. Me­no on pe­rin puu­dut­ta­vaa, eivätkä muu­ta­mat le­gen­daa­ri­set koh­tauk­set pois­ta jäh­me­tystä.
Ja­ne Sey­mour on to­ki sar­jan kaik­kein kau­neim­pa­na Bond-tyttönä. Hä­net na­pat­tiin suo­si­tun Myrs­ky­lin­ja-sar­jan pe­rus­teel­la. Mai­nio Mr. Big, Yap­het Kot­to, saa­pui ku­vauk­siin suo­raan Ac­ross the 110th St­ree­tin lau­teil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva kohisee. Ääniraita ei ole DD5.1 kuten kansi kertoo. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, käsikirjoittaja Tom Mankiewiczin kommenttiraita, tv- ja radiomainoksia, kuvagalleria, kahdeksan sivun triviavihko ja 29 min. dokumentti. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy