Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pieni suklaapuoti

Chocolat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­ta­tus quon keh­to Rans­kas­sa vuon­na 1960.

S­ta­tus quon keh­to Rans­kas­sa vuon­na 1960. Yllä­tyk­siä ei ra­kas­te­ta, kun­nes sa­la­peräi­nen suk­laa­puo­din pitäjä se­koit­taa kylän rau­han. Ju­liet­te Bi­noc­he ja Le­na Olin taas yh­dessä – jäl­leen Bi­noc­he vetää pi­temmän kor­ren.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kahdella levyllä. Ohjaajan kommenttiraita, dokumentti, Olinin haastattelu, seitsemän poistettua kohtausta, tuotanto-dokumentti, biografiat, asiaa suklaan iloista, tv-mainos ja suklaa-designia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy