Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Olkikoirat

Straw Dogs 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­loo­dy Sa­min vai­not­tu ku­vaus, jo­ka koet­tiin vaa­ral­li­sek­si juu­ri jo­ka­mies-näkö­kul­man­sa vuok­si: kai­kis­sa meissä asuu tap­pa­ja, kun vain oi­keat olo­suh­teet tu­le­vat vas­taan.

B­loo­dy Sa­min vai­not­tu ku­vaus, jo­ka koet­tiin vaa­ral­li­sek­si juu­ri jo­ka­mies-näkö­kul­man­sa vuok­si: kai­kis­sa meissä asuu tap­pa­ja, kun vain oi­keat olo­suh­teet tu­le­vat vas­taan. Toi­mi­va myös avio­liit­to­ku­vauk­se­na ja maa­seu­tu/­kau­pun­ki -vas­tak­kai­na­se­tel­ma­na. Kan­nen mu­kaan leik­kaa­ma­ton. Ehkäpä tämä on teat­te­ri­ver­sio, mut­ta la­ser­le­vynä jul­kais­tu oh­jaa­jan ver­sio sisältää rais­kaus­koh­tauk­sen ko­ko­nai­suu­des­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Rajattu kuvasuhde (alkuperäinen oli 1.85:1), mikä on ikävää varsinkin kun kuvanlaatu on kohtuullisen hyvä. Monoraita, jossa paljon taustasihinää. Biografiat ja kolme Jupiter-traileria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy