Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pelimiehen painajainen

Ghosts of Girlfriends Past 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 212020EAN: 6438044156966

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Län­si­mai­nen si­vi­li­saa­tio on koh­dan­nut vii­mei­sen kah­den­kym­me­nen vuo­den ai­ka­na kol­me pa­haa ta­lousk­rii­siä, mut­ta se ei vain vain näy elo­ku­va­tai­tees­sa, tus­kin­pa muus­sa­kaan kult­tuu­ris­sa.

Län­si­mai­nen si­vi­li­saa­tio on koh­dan­nut vii­mei­sen kah­den­kym­me­nen vuo­den ai­ka­na kol­me pa­haa ta­lousk­rii­siä, mut­ta se ei vain vain näy elo­ku­va­tai­tees­sa, tus­kin­pa muus­sa­kaan kult­tuu­ris­sa. Tois­ta oli 1930-lu­vul­la, kun uto­pis­ti­nen in­di­vi­dua­lis­ti Frank Cap­ra käyt­ti jo­pa hen­ki­maail­man olen­to­ja tehdäk­seen ih­mi­sistä pa­rem­pia, kos­ka us­kon­not ja yh­teis­kun­ta saa­ti aat­teet eivät sii­hen pys­ty­neet. Kun cap­raa tehdään ny­kyään, se nos­taa näp­pylöitä. Näin nyt­kin.
Va­lo­ku­vaa­ja Con­nor Mead (Matt­hew Mc­Co­naug­hey) on kaa­ta­nut nais­ta kuin ai­saa. Ve­li­po­jan häät joh­ta­vat kui­ten­kin ek­sis­ten­tiaa­li­sen um­pi­ku­jaan. Van­hat haa­mut nou­se­vat esiin kuin dic­ken­siaa­ni­ses­sa mo­raa­li­ta­ri­nas­sa. Ikävä kyllä to­teu­tus on ba­naa­li, tylsä ja en­nal­ta-ar­vat­ta­va. Täy­del­listä ajan­huk­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 21 min. dokumentit, 10 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)
28/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy