Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dirty Harry

Likainen Harry 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7321944010195

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­liit­ti­ses­ti Dir­ty Har­ry on lä­peensä re­pub­li­kaa­ni, li­ki fa­sis­ti­nen tut­kiel­ma yh­tei­sistä mak­set­tu­jen pal­ve­lui­den riittämättö­myy­destä.

Po­liit­ti­ses­ti Dir­ty Har­ry on lä­peensä re­pub­li­kaa­ni, li­ki fa­sis­ti­nen tut­kiel­ma yh­tei­sistä mak­set­tu­jen pal­ve­lui­den riittämättö­myy­destä. Po­lii­sik­las­si­kon suu­ri suo­sio joh­tuu siitä, että jo­kai­sen de­mok­raa­tin ja so­sia­li­de­mok­raa­tin sisältä kuu­luu jos­kus ää­ni, jo­ka sa­noo "nyt riittää".

Kuva, ääni & ekstrat

Vanha katuklassikko anamorfisella kuvalla (liki teatterikuvasuhde) ja uudella kuuden kanavan äänimasteroinnilla. Ei mitään ekstroja kaivatakaan, kun tyly katutykki lähtee liikkeelle. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy