Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Railway Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548584935

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Rau­ta­tie­mies nou­see so­tap­sy­ko­lo­gis­ten elo­ku­vien par­haim­mis­toon luo­mal­la uu­sia la­tu­ja pak­suun han­keen tai pitäi­sikö sa­noa kis­ko­ja kal­lio­maas­toon.

Rau­ta­tie­mies nou­see so­tap­sy­ko­lo­gis­ten elo­ku­vien par­haim­mis­toon luo­mal­la uu­sia la­tu­ja pak­suun han­keen tai pitäi­sikö sa­noa kis­ko­ja kal­lio­maas­toon. Se on poik­keuk­sel­li­nen teos ru­nol­li­suu­des­saan ja pe­ru­sin­hi­mil­li­sessä ot­tees­saan, jo­ka ku­vaa pel­koa, tun­tei­den luk­ko­ja, vi­haa ja en­nen kaik­kea ar­moa.
Co­lin Firth on elämän­ha­lun­sa rau­ta­tie­har­ras­tus­taan lu­kuun ot­ta­mat­ta me­nettä­nyt Bur­man so­dan ve­te­raa­ni, jo­ka ra­kas­tuu ju­nas­sa haus­kaan ikä­to­ve­riin­sa (Ni­co­le Kid­man). Avio-on­neen päästään, kun­nes men­nei­syy­den lu­kot au­kea­vat. Ti­lan­ne joh­tai­si it­se­mur­haan, jo­ten ai­noak­si kei­nok­si jää koh­da­ta en­ti­nen vi­hol­li­nen, kuu­lus­te­li­ja, Kau­koidässä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 69 min. haastattelut. (PS)
18/08/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy